Tel 08-40910200  mån-fre 09.00-16.30

Back to Top

Detaljer

AKSE är en helt ny och grym jaktanorak från Northern hunting. Anoraken har helt unika lösningar för fickor, ventilation och radio som inte finns på någon annan anorak på marknaden. Yttertyget är av samma slag som de använder på succéjackan ASLAK dvs. mycket tyst och mycket hållbart och känns nästan som mocka! ADDVENTEX ™ membranet gör anoraken helt vindtät och vattentät. De smakfulla gröna färgerna väljs noga och är designade, för att harmoniera med naturens färgtoner. Som vanligt kan du kombinera jackan med vilka byxor du vill i Northern huntings produkt range eftersom färgerna på deras produkter är mycket genomtänkta för att kunna matchas med varandra.

AKSE är lätt och tyst, vilket gör den optimal för smygjakt men den passar för nästan alla typer av jakt. Designen på AKSE är asymmetrisk och nyskapande. Anoraken kan zippas hela vägen upp och ner precis som en jacka, vilket ger enkel åtkomst - men utan att kompromissa med de funktionella egenskaperna hos en anorak. Den stora huvan ger bra skydd vid dåligt väder. Figuren och skärningen på ASKE är modern. 

AKSE har 2 sidofickor och en stor kängruficka på framsidan samt en stor kängruficka på magen. Den har även en stor ryggficka och flera innerfickor. På nederdelen av ryggen sitter en glidskydds rand som ska hindra jackan att glida upp när du sitter ner. Amarna är asymmetriskt skurna vilket ger att optimalt väderskydd även när armen är utsräckt. Radion fästet är mycket genomtänkt och radion fästes i sitt clips i en loop på vänster sida i brösthöjd eller på axeln i en andra loop. Den övre loopen kan även användas för att styra bort antennen från ansiktet.

ADDVENTEX 5,8-membranet motstår 5000mm H20 / m2 / 24h, och låter dig andas 8000g H20 / m2 / 24h. Ett perfekt val för både hög aktivitet och stillastående.
Sammansättning: 45% Bomull, 35% Polyester, 20% Nylon

Mer information

Färger Grön

Skriv din egen recension

You're reviewing: Akse hunting anorak

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x

Partners