Tel 08-40910200  mån-fre 09.00-16.30

Back to Top

Northern Hunting

På Northern Hunting gör man saker annorlunda!

Vi är inte bundna av några normer eller oskrivna regler, utan istället gör vi exakt vad vi anser ger den bästa användarupplevelsen, den bästa produkten och de lägsta priserna men med en kvalitet utöver det vanliga. Även om företaget är ungt har vi mer än 20 års erfarenhet av klädtillverkning

Våra värderingar

På NH försöker vi skapa produkter av absolut toppkvalitet men till priser som ligger under de redan etablerade och dyra märkena i segmentet. Vi är definitivt inte billigast, men vårt mål är att bli nr 1 vad gäller levererat värde i förhållande till pris! 

Produkter som inte har traditionellt utseende

På Northern Hunting har vi ambitionen och målet att skapa jaktkläder som inte ser ut som dom som din far bar för 20 år sedan! 

Typen för hur passformen på kläder har utvecklats enormt mycket inom klädbranschen de sista åren, medans i jaktbranschen har den inte utvecklats på årtionden. Vi glömmer aldrig att det handlar om jakt som vi är så passionerade för, men varför inte göra jaktkläder som är smartare, mer praktiska och som ser mer moderna ut än de som vanligen görs i denna bransch?

På Northern Hunting vill vi därför skapa jaktkläder med en mer kroppsnära passform som urskiljer sig från de box-formade jackor och byxor man ofta ser idag  

Men allt detta vill vi göra utan att tumma på kvalitet och funktion. Vi utvecklar bara produkter som klarar intensiv användning och har stor nötningsbeständighet.

– Därför vågar vi även erbjuda en utökad garanti på hela 5 år på alla våra jaktprodukter.

På detta sätt vill vi visa att det inte bara är tomma ord, utan att du verkligen kan lita på vår produktkvalitet 

26 artiklar
Fallande ordning

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
26 artiklar
Fallande ordning

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x

Partners