Tel 08-40910200  mån-fre 09.00-16.30

Back to Top

Non-Stop Dogwear

Non-Stop Dogwear har sitt ursprung i draghundsporten och deras produkter används av några av världens bästa slädhundförare. Non-Stop har även tagit fram flera produkter i sammarbete med det Norska försvarets hundpatruller.

För Non-Stop är det av yttersta vikt att den utrustning du använder optimalt funktionell och med en mycket hög komfort för hunden. När de började med sin första sele Free motion fanns ingen sele på marknaden som uppfyllde deras och hundarnas krav för att de skulle kunna utnyttja sin fulla kapacitet.  Efter att ha studerat många filmer och bilder av hundar som drar fick de sina våra antaganden bekräftade. Många selar tenderade att glida uppåt och därmed förhindra att luftvägarna var fria på hunden.

Idag är deras selar klassledande. De har också utvecklat andra produkter av hög kvalitet. Deras filosofi är kvalitet snarare än kvantitet. De skiljer sig från sina konkurrenter genom att de utvecklar och testar produkter på topp-nivå inom hundsporten, samtidigt som de syftar till att producera produkter som är bättre än något annat du kan hitta på marknaden. 

13 artiklar
Fallande ordning

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
13 artiklar
Fallande ordning

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x

Partners