Tel 08-40910200  mån-fre 09.00-16.30

Back to Top

Detaljer

Legendariska jaktkläder som görs för hand i Skottland med otroligt hög kvalitet och komfort! Ofta proffsens val och används av många jaktguider och Dear Stalkers i Storbriannien och Skottland avsedda för jakt i vått och kallt väder. Helt unikt material som är helt tyst, stretchigt, vattentätt och mycket lätt med olika mönster som traditionella Tweedkläder men med helt andra egenskaper. Yttermaterialet är mycket slitstarkt och torkar fort. Alla sömmar är tejpade.

  • Mycket låg vikt!
  • Stretchigt material
  • 100% vattentätt med tejpade sömmar
  • Otroligt bra andningsfunktion
  • Ruskigt snygga
  • Binder inget vatten 
  • Otroligt hög kvalitet

Dubbla radiofickor för radio/GPS och 2 st handvärmarfickor, stor kängruficka mitt på bröstet. Hög skyddande krage; Lång rygg, stormslå, en stor gamepocket på baksidan av ryggen med dragkedja för kikarsikte, dragrem mm. Dubbla radiofickor.

Materialet består av en fleecebaserad väv som är konstruerad i sandwichsystem. Det består av Två yttre skikt som innesluter och därigenom skyddar hjärtat av Nomads kläder, det inre laminatskiktet. Konstruktionen blir mycket tålig och problem med sprickbildning och slitage, som de flesta andra membranprodukter lider av förr eller senare gäller inte för Nomads produkter!. Kläderna är extremt testade under nästan 20 år tid. 

Dessutom erbjuder Nomad Storbritannien en "reparationsservice" för sina produkter, även en olycklig reva som tex från ett taggtrådsstaket eller liknande kan oftast lagas.

Nomad erbjuder även helt skräddarsydda storlekar och lösningar mot ca 20% merkostnad

Kläderna kan fås i 4 st olika färger / mönster, både i enfärgat och i deras sk stealth tweed mönster med 2 olika mönster:

- Stealth Tweed (Grampian)
- Stealth Tweed (Argyll)
- Olive Green (såsom visas)
- kaki

Skriv din egen recension

You're reviewing: Nomad Bushranger Smock (Anorak)

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x

Partners