Tel 08-40910200  mån-fre 09.00-16.30

Back to Top

Detaljer

Hela Hunting fleece är designad som ett extremt isolerande mellanlager. Materialet är helt tyst och flexibelt vilket gör plagget mycket komfortabelt att bära. Materialkombinationen, den asymetriska dragkedjan, ger en spännade look tillsammans med dragkedjornas placering och funktion som hjälper till så du slipper dinglande dragkedjor som kan skapa ljud. Förstärkningar finns på de ställen som utsätts för mest slitage. Fickorna har en mycket fin dragkedja som är nästan osynlig för att ge en perfekt passform när de inte används.

Stretchigheten och den kroppsnära passformen gör den perfekt som mellanlager under en skaljacka eller som ytterplagg under den varmare årstiden eller som isolerande lager på vintern. Den snygga designen gör att den även passar till många andra fritidsaktiviteter som hundträning mm. Designen med sina organiska linjer och utmärkta passform följer de kvinnliga formerna och den smakfulla brungröna färgen gör den mycket användbar.

Precis som alla andra kläder från Northern Hunting håller den en mycket hög kvalitet och har därför hela 5års garanti!

Hela Hunting fleece är en del i en helt ny serie jaktkläder som designats av kvinnliga danska designers bara för kvinnor där fokus legat helt på kvinnliga behov, smarta funktioner och kvinnliga former! Passformen är modern och alla funktioner är extremt genomtänkta.

Northern hunting står för kläder med en mer nära och modern passform, experimentell design och en kvalitet helt utan kompromisser. Skaparna bakom varumärket har gjort kläder i 20 år kombinerat med viljan att hela tiden utvecklas och diffrentiera sig själva i alla aspekter. Det är det som är Northern Hunting!

Material:  92% Polyester, 8% Elastane

Mer information

Färger Grön

Storleksguide 

Skriv din egen recension

You're reviewing: Hela Hunting Fleece

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x

Partners