Tel 08-40910200  mån-fre 09.00-16.30

Back to Top

Detaljer

The Freja cloud fleece är designad i en ovanligt mjuk, flexibel och helt tyst fleecematerial. Materialet är mycket isolerande trots sin lätthet och andas helt obehindrat. Den kroppsnära passformen med många smarta och funktionella detaljer gör den perfekt som mellanlager under en skaljacka eller som ytterplagg under den varmare årstiden. Design och passform följer de kvinnliga formerna och den smakfulla brunmelerade färgen gör den mycket användbar och ett måste i jaktgarderoben.

Precis som alla andra kläder från Northern Hunting håller den en mycket hög kvalitet och har därför hela 5års garanti!

The Freja cloud fleece är en del i en helt ny serie jaktkläder som designats av kvinnliga danska designers bara för kvinnor där fokus legat helt på kvinnliga behov, smarta funktioner och kvinnliga former! Passformen är modern och alla funktioner är extremt genomtänkta.

Northern hunting står för kläder med en mer nära och modern passform, experimentell design och en kvalitet helt utan kompromisser. Skaparna bakom varumärket har gjort kläder i 20 år kombinerat med viljan att hela tiden utvecklas och diffrentiera sig själva i alla aspekter. Det är det som är Northern Hunting!

Material: 100% Polyester

 

Mer information

Färger Grön

Storleksguide 

Skriv din egen recension

You're reviewing: Freja cloud Fleece

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x

Partners